Thursday, November 20, 2014

Photoshop is love, Photoshop is life

Különböző internetes fórumokon meglehetősen népszerű megoldás az aláírás alkalmazása a hozzászóló beírása alatt. Ez remek hangulatot kölcsönöz mind az oldalnak, mind a felhasználónak, hiszen az általuk szeretett dolgokat tudják képviselni ezekkel. A képek mérete általában 400-600 pixel szélesség és 130-150 pixel magasság között mozog.

Szinte minden fórumon van egy-két jó dizájner aki a legtöbb kérést kapja az ilyen képek tekintetében és több olyan fórum is található ahol versenyeket is rendeznek a művészek között.

Az következő blogbejegyzésem már egy oktató leírás lesz egy pár napja elkészített munkámról. Ilyenfajta segítő írások szinte mindennap jelennek meg az interneten, bár leginkább angol nyelven. Ezekkel a lépésekkel bárki meg  tudja valósítani a végeredményt a Photoshop  birtokában. Emellett nagy segítséget jelent ha valaki érdeklődő ebben a témában, hiszen gyorsan meg lehet ismerni melyik eszköz mire való a programon belül.

Valamint az online galériámon túl ide is fel fogom tölteni mindig a legújabb munkáimat akár legyen ez aláírás vagy bármi egyéb unalmamban történő művészkedés.

Zárásképpen pedig ízelítőként néhány a legutóbbi munkáimból.




No comments:

Post a Comment